Werken bij Bos Logistics: vacatures in transport en logistiek

Zie jij jouw toekomst in de transportwereld? Kom dan werken bij Bos Logistics. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen tegen goede arbeidsvoorwaarden. In een team van enthousiaste en gedreven collega’s werk je elke dag aan complexe en uitdagende transportopdrachten. Iets voor jou? Bekijk welke van onze banen bij jou past.

Wie zoekt Bos Logistics?

Bos Logistics biedt vacatures voor chauffeurs, planners, loodsmedewerkers en ondersteunend personeel.

Wij zoeken flexibele collega’s die geen moeite hebben hebben met wisselende werktijden en avond- en weekenddiensten.

Weet jij van aanpakken, kan je zelfstandig werken en kan je goed overweg met grote verantwoordelijkheid? Reageer dan op één van onze vacatures!

Wij zoeken nog enthousiaste collega's voor de volgende functies:

Customer Service Medewerker - Schiphol   Klik hier

Ploegleider Loods - Rotterdam   Klik hier

Fulltime Chauffeur C - Schiphol   Klik hier

Fulltime Chauffeur CE - Schiphol   Klik hier

Routechauffeur CE - Schiphol   Klik hier

Chauffeur CE - Eindhoven   Klik hier

Wat biedt Bos Logistics?

Bos Logistics is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf. Wij hebben uitdagend en afwisselend werk. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en wij bieden je de ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Chauffeurs krijgen wettelijk verplichte opleidingen en aanvullende trainingen, bijvoorbeeld voor het vervoer van ADR- en high-value-goederen. Maar ook collega’s in andere functies bieden wij de mogelijkheid opfriscursussen en opleidingen te volgen.

Heb je interesse in één van onze vacatures neem dan contact op met:

Afdeling P&O
sollicitatie@boslogistics.eu
Bos Logistics BV
Reykjavikweg 2
1118 LK Schiphol Zuid-Oost
Tel: 020 - 6557083

Quotes Medewerkers

Hans Koenen, dedicated chauffeur:

"Toen ik 10 jaar geleden bij Bos Logistics kwam werken, waren er nog niet zoveel chauffeurs als tegenwoordig. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid. Niet alleen n het aantal mensen, maar ook professioneel gezien is het een modern bedrijf geworden dat met de tijd is meegegaan. Alle auto's zijn tegenwoordig uitgerust met een communicatiecomputer, een planning- en navigatiesysteem. Hierdoor is het werk een stuk eenvoudiger geworden en kun je effectiever je werk uitvoeren. Tot slot wil ik nog toevoegen dat de samenwerking met de planning ertoe bijdraagt dat de werksfeer goed is en Bos Logistcs een fijn bedrijf is om voor te werken."

Edwin de Ruiter,  loods supervisor Rotterdam:

"Na 19 jaar als vrachtwagenchauffeur te hebben gewerkt bij Bos Logistics ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als loods supervisor. Het is leuk meer betrokken te zijn bij dit bedrijf. Service en kwaliteit uitdragen naar de klanten, dat is prioriteit nr. 1. De verantwoordelijkheid die ik heb gekregen, vind ik een waardering voor de inzet van de afgelopen jaren en dat motiveert mij elke dag weer."